Дизайн и печат от рекламна агенция Ей Ем Дизайн

Новини

Идеи за реклама

• 30.07.2010


Реклама във вестник


Поставянето на реклама на вашия продукт или компания в местен вестник, все още е смятано за една от най-добрите рекламни идеи. Трябва да поставите рекламата на най-доброто място в най-продавания вестник, който се чете от хора от всички слоеве на обществото и има голямо разпространение не само в градовете, но и по селата. Що се отнася до рекламите във вестниците, трябва да сте много внимателни про определянето текста за рекламата, тъй като ще трябва да платите такса в зависимост от броя на думите. Уверете се, че съдържанието на рекламата е от значение, граматически правилно и привлекателно за клиентите. Многоцветна реклама с голям размер може да бъде най-добрата рекламна техника за тези, които разполагат с висок бюджет.Радио реклама


Въпреки всичко традиционните реклами по радиото все още са популярна и печеливша възможност за много предприемачи. Благодарение на нарастващата популярност на услугите, предоставяни от радио станциите, радио рекламата е най-добрият начин да запознаете повече хора с новите си продукти. Провеждане на конкурси по радиото, в които радио водещият иска отговор на някои въпроси, свързани с даден продукт и отговорилият правилно слушател, печели този продукт като награда, се оказва полезна идея за радио реклама. Можете също така да сключите сделка за спонсорство с някоя радиостанция, при която Вашата фирма ще определя дневната или седмична програма на радиото.


Телевизионната реклама


Телевизионната реклама може да Ви помогне да достигнете  до по-голяма аудитория и да увеличи продажбите си. За този вид реклама са необходими модели и опитни рекламни директори. Ако разполагате с висок бюджет, вие със сигурност може да се свържете с някоя топ знаменитост, която да рекламира Вашите продукти/услуги. С излъчване на реклами по популярни телевизионни канали и предавания, Вие увеличавате шансовете си за привличане вниманието и интереса на зрителите.Интернет реклама


Тъй като броят на Интернет потребителите нараства с бързи темпове по цял свят, интернет рекламата става най-добрият начин за представяне на Вашите услуги и продукти. Можете да разберете кои са най-популярни и посещавани сайтове и да поставите рекламни банери в тях. Но за да го осъществите, трябва първо да сте наясно с разходите, сроковете и условията на интернет рекламата. Това може да се окаже и най-подходяща идея за реклама за студенти, които желаят да започнат малък бизнес.


Реклама с банери, рекламни пана и брошури

 

Банери, рекламни пана и брошури могат да бъдат добри рекламни идеи за продажба на всякакъв вид продукти. Брошурата може и да бъде самостоятелно направена, включваща подробна информация за продуктите, но банерите трябва да се изработят от други, а не от Вас самите. Банерите и рекламните пана струват много повече от брошурите.
Независимо с какво се занимавате, един добър план за реклама е задължителен. Избирайки някоя от посочените по-горе идеи за реклама, Вие със сигурност ще забележите подобрение в продажбите на подуктите или услугите си.