Дизайн и печат от рекламна агенция Ей Ем Дизайн

ПЕЧАТ

• Печат на флаери, брошури, визитки, каталози, стикери, етикети, календари, плакати, книги и други

• Печат върху запалки, химикалки, ключодържатели, чаши, USB-та, пепелници, линийки, балони и други

• Печат върху табели, рекламните табла, транспарантите, витрините, билбордове, транпортната реклама и други

• Печат на билборд пана

• Печат при брандиране на заведения и магазини


Въпреки прогреса на технологиите и съсредоточаването на фирмите и потребителите в интернет пространството, печатът и печатната реклама остават актуални и днес. Печатът осигурява масово разпространение, а оттам и бързата реакция от страна на потребителите.

Екипът на Ей Ем Дизайн разполага с утвърдени специалисти в областта на печата, които са отдадени на работата си и имат високи критерии за качеството на създадения продукт. Ние предлагаме офсетов, дигитален, широкоформатен печат, печат върху рекламни материали (запалки, химикалки, ключодържатели, сувенири и др.).

Ще Ви запознаем на кратко със съдържанието на изброените видове печат:

Офсетовият печат е най-разпространената технология за печат, която дава най-добро качество на изображението върху хартия и картон. На офсет се печатат повечето книги и многоцветни издания. Офсетовият печат е средството, при което изображенията излизат възможно най-реални.

Дигиталният печат също осигурява изключително качество на изображенията. Той представлява най-доброто решение за отпечатване на пълноцветни рекламни материали в единични бройки или в малки и средни тиражи. Дигиталният печат предоставя кратки срокове за изпълнение на поръчките, не ангажира с определено количество и освен това допринася за опазването на околната среда.

Чрез широкоформатен печат се възпроизвеждат изображения с широчина, по-голяма от 1,5 м. Този вид печат е подходящ за отпечатването на винил за билбордове, фолиа за транспортна реклама, рекламни табели, брандиране на витрини и др. Той осигурява високо качество, точни и ярки цветове.

Печатът върху рекламни материали представлява печат върху сувенири, запалки, химикалки, USB-та, ключодържатели, пепелници, чаши, линийки, балони и др.

Предлаганите от Ей Ем Дизайн услуги гарантират перфектното Ви представяне пред Вашите клиенти и партньори, благодарение на което винаги ще изпъквате пред конкуренцията. Печатът и печатната реклама от нашата фирма се осъществяват от истински професионалисти с висок авторитет и опит, които работят с висококачествени печатни машини. Благодарение на качеството на нашите продукти и услуги Вие никога няма да останете незабелязани.