Дизайн и печат от рекламна агенция Ей Ем Дизайн

Рекламна къща Ей Ем Дизайн

Фирма Ей Ем Дизайн ЕООД е компания, развиваща дейснот в две основни насоки. От една страна сме уеб студио, което разработва и създава креативни, иновативни и работещи уеб сайтове (интернет страници) и онлайн магазини, а от друга страна сме рекламна къща, рекламна агенция, развиваща дейност в областта на:

• Дизайн и изработка на фирмено лого и цялостна корпоративна и фирмена идентичност

• Печатна реклама, която включва дизайн и печат на визитки, флаери, брошури, каталози, менюта за заведения, сладкарници, барове, ресторанти, тефтери, календари и др.

• Външна реклама - дизайн и изработка на обемни надписи (букви), Обемни надписи различни видове светещи и несветещи, светещи кутии изработени от различни материали като като плексиглас (поликарбонат), PVC, еталбонд, дърво (МДФ), алуминиева ламарина, неръждаема ламарина и др. За светещите обемни надписи (букви) се използва различен вид осветление. То може да бъде светодиоди LED или неон

• Печат на билбордове, пана, трансперанти, знамена и др.

• Дизайн и брандиране на интериори и витрини с подходящи за целта фолиа. Тези фолиа могат да бъдат - перфо фолио, песакоструйно фолио сребърно или златно и др.

• Указателни табели - подходящи за хотели, болници, заведения, детски градини, адвокатски кантори, лекари и др.

Нашият екип се състои от млади и приветливи хора, които имат невероятно свежи и креативни идеи за проектите, които разработваме. Те са работещи с много ентусиазъм, желание, хъс за развитие и разбира се са колектив, неразделно свързан дори и извън работната среда. Креативността им не се изчерпва с натрупаните години стаж и опит, а напротив, те продължават да творят уникални неща, за нашите клиенти.

Ние успяваме да създадем професионално направена печатна продукция като започнем от фирмената идентичност, включваща(фирмено лого, визитка, бланка, папка, пощенски плик и др.), флаери, брошури, каталози, етикети, стикери и стигнем до външната реклама като табели, транспаранти, билборд и мегаборд реклама, брандиране на офиси и витрини, табели и др.

Предлагаме на своите клиенти не само уникален дизайн за техния проект, но и предпечат, печат, довършителни процеси до достигането на готов краен продукт. Разполагаме с богата гама от различни видове хартии, картони и фолия, с които можем да задоволим и най-капризните изисквания на своите клиенти, които желаят луксозни изделия. Благодарение на цялостия процес, който покриваме до получаването на крайната печатна продукция ние спестяваме много време, усилия и нерви на нашите клиенти.

Нашата цел е да създаваме неповторими, оригинални, иновационни или иначе казано истински бутикови идеи, предназначени за специфичните нужди и цели на всеки един от нашите клиенти, независимо от вида реклама, която правим за него, било то печатна реклама, външна реклама или уеб дизайн. Бихме искали да постигаме максимални резултати и възвращаемост на инвестициите на всеки наш клиент и да видим и чуем неговата удовлетвореност от добре свършената ни работа.

Реализираме ефективно Вашите идеи, качествено и бързо, спазвайки уговорените срокове.
Затворен цикъл за изработване на цялостна рекламна политика за Вашия бизнес е нашето предимство!
Ние работим с индивидуален подход към Всеки от Вас в полза на успешния Ви бизнес!


Ще се радваме да работим с Вас и за Вас!

Екипът на Ей Ем Дизайн.