Дизайн и печат от рекламна агенция Ей Ем Дизайн

Новини

Билборд реклама

• 26.08.2010


В наши дни, билборд  рекламата  е популярна  част от интегрираната маркетингова стратегия. За разрастване на бизнеса Ви, няма нищо по-добро от рекламните пана.В рекламния бранш, билборд  рекламата  е едно от най-ефективните решения за разпространение на дадено съобщение  или послание, що се отнася до продукти и услуги. Билбордовете могат да се използват многократно и по най-разнообразен и креативен начин  за рекламни цели. „Устойчиви дъски” с изображения с висока резолюция могат да се показват навсякъде, където искате, тъй като издържат и при тежки метеорологични условия.

 

Покажете Вашето кратко съобщение чрез закачливите форми, които  билбордовте предлагат,  за да рекламирате Вашите продукти и услуги.

Посланието на билборд  рекламата може да се използва за точно определени цели. Ето защо, билбордовете могат да бъдат персонализирани така, че  да отговарят на индивидуалните Ви маркетинг изисквания. Професионално изглеждащите рекламни билбордове могат да направят  чудеса за Вашия бизнес. За продължителното излагане на предлаганите от Вас стоки и услуги пред определени целеви групи, можете да се насочите именно към билборд рекламата. Тя ще Ви помагне да:

 

 

• Изградите обществена осведоменост за Вашия бизнес

 

• Подобрите фирмения Ви образ

 

• Увеличите скоростта на възвръщаемост на инвестициите

 

• Привличате повече нови клиенти

 

• Запазите максимално старите си клиенти

 

 

Висококачествените билборд  реклами могат да бъдат отпечатани върху различни субстрати, включително платно, мрежа, винил и хартия. Използва се най-съвременна технология за печат на изображения на билбордове, така че да се постигнат най-добри резултати. Печатът на изображения с висока резолюция  се постига с използването на най-новите видове мастила.

 

Билборд  рекламата може да бъде поверена на уважавани и утвърдени фирми за печат в тази област. Повечето от тези компании създават и интерактивни уеб сайтове, на които можете да публикувате Вашите поръчки и отзиви за продукцията Ви. Тези компании обикновено имат творчески специалисти за разработване на графика и текст, необходими за билборд реклама. Заедно с услугите-печатане на плакати, се предоставят и други услуги, включително безплатен монтаж и поддръжка. Така че, независимо от това колко е голям бизнеса Ви, трябва да намерите  източник за успешен маркетинг. Смята се, че билборд рекламата ще има постоянен растеж през следващите години.