Дизайн и печат от рекламна агенция Ей Ем Дизайн

Снап рамки, рамки за стена, рамки за прозорец, висящи рамки

• Рамки за стена - снап рамки, настолни снап рамки, секретни снап рамки, заключващи се снап рамки, водоустойчиви снап рамки

• Рамки за прозорец - обикновени рамки за прозорец, стреч рамки

• Висящи рамки - двустранни висящи рамки, snap-light, slide-in рамки


Снап рамки и рекламни рол-банери

Снап рамки и рекламни рол-банери

Снап рамки и рекламни рол-банери
Снап рамки и рекламни рол-банери

Фирма Ей Ем Дизайн ЕООД предлага богат набор от различни видове рамки с перфектно качество и атрактивен дизайн. При нас може да намерите рамки за стена(снап рамки, настолни снап рамки, секретни снап рамки, заключващи се снап рамки, водоустойчиви снап рамки), рамки за прозорец (обикновени рамки за прозорец, стреч рамки), висящи рамки (двустранни висящи рамки, snap-light, slide-in рамки).

Снап рамките са перфектно средство за представяне на информация за дадедно лице или фирма. Най-често биват използвани за постери, дипломи, графики, снимки, картини и др. Снап рамките се успотребяват изключително много в офиси, обществени сгради, чакални, кантори, търговски обекти и др.

Предлагаме снап рамки с различни размери – от 15 до 46 мм. Снап рамки с 15 и 20 мм профил са идеалното решение за постери с малки размери. Те са едностранни, с ъгли оформени на срез 45°. Снап рамка с 25 мм профил може да бъде използвана за постери с всякакви размери. Едностранна е, предлага се както с ъгли оформени на срез 45° , така и със заоблени ъгли. Снап рамка с 26 мм профил е идеална за постери с малки размери. Предлага се едностранна, с ъгли оформени на срез 45°, както и със заоблени ъгли. Снап рамки с 30 и 32 мм профил също се използват най-вече за малки постери, биват едностранни, с ъгли оформени на срез 45° или със заоблени ъгли. Снап рамки с 45 и 46 мм профил са перфектен избор за постери с големи размери, биват едностранни, с ъгли със срез 45°.

Всички снап рамки предлагани от Ей Ем Дизайн са естествено елонсирани, лесни за употреба и могат да бъдат използвани многократно. Предлагаме ви и основните инструкции за работа с тях:

- всички профили се отворят нагоре;
- антирефлексното покритие се маха;
- плакатът/изображението се поставя;
- покритието се поставя върху постера и всички профили се затворят надолу.

Настолните рамки биват opti frame рамка и slide-in рамка. Opti frame рамката е нов продукт, който може да се постави както на стена, така и на бюро. Конструкцията е много лека: гръб, мобилно устройство и снап профили. Визията се сменя лесно и удобно. Opti frame рамките са в размери 14 и 25 мм профил, като се предлагат със заоблени и с остри ъгли. Подходящи са за офиси, банки, фотостудиа, изложения и др. Slide-in рамката стои изправена с помощта на малка подложка в долния си край и е идеална за излагане на брошура, информация или снимка върху всяко място, което смятате за подходящо – бюро, каса, магазин, хотел, офис и др. Позволява двустранно изображение в размер А4 и А3.

Секретните снап рамки са в размери 25 и 42 мм. Подходящи са както за плакати с малки, така и за плакати с големи размери. Не пропускат вода, поради което намират широко приложение за външна употреба. Отварят се със специално ключе, естествено елонсирани са и се предлагат в различни RAL цветове.

При снап рамката със заключващ се механизъм четирите страни на заключващата се рамка се отварят едновременно. Профилите се отварят със специално ключе, а последният се задържа с гайка.

Водоустойчивата снап рамка се предлага в размери 25 и 35 мм на профила и само с остри ъгли. Има уплътнение, което прави рамката устойчива на вода и влага.

Предлагаме и рамки за прозорец с рамери 30 и 32 мм на профила. Имат антирефлексно PVC покритие от двете страни на прозореца. Разполагаме и с рамки за прозорец със заключващ механизъм с размери на системата 32, 36, 42, 45 и 46 мм. Имат антирефлексно PVC покритие от двете страни на прозореца и могат да бъдат излагани навън и вътре.

Стреч рамките са леки и лесни за употреба. В четирите ъгъла на рамката има щипки и пружинки, които опъват поставения плакат.

Що се отнася до висящи рамки, ние предлагаме двустранно висящи, snap-light и slide-in рамки.
Двустранните рамки имат жични кабели, чрез които се закачат за тавана и така предоставят двустранна визия на Вашето послание. Предлагат се както с остри, така и със заоблени ъгли, с антирефлексно PVC-покритие и от двете страни. Snap-light рамките биват едностранни и двустранни светещи рамки. Разполагат с крепежни елементи (метален кабел и държач за опъване на кабела), служещи за закрепване на рамките към стени и тавани. Slide-in Frame рамките се използват за двустранни изображения. Благодарение на U-образни държачи и корда, рамките могат да се закрепват за таван. Постерът/изображението се сменя чрез приплъзване през страничния отвор на профила.